Årets Grønne Pris 2015

Samtidig med at Jurlique leverer effektive produkter til din hud, så har de forpligtet sig til at lade hele fremstillingsprocessen foregå på en miljømæssig hensynsfuld måde, der indebærer omsorg for både planet og mennesker. Og det er en omsorg i konstant udvikling både med hensyn til energi- og vandforbrug, affald, genanvendelse og så selvfølgelig indholdet af de naturlige ingredienser i produkterne.

Dommerne sagde om vinderen:

“Natural power. Peberrod, pebermynte, rosmarin, morbær. Vi er IKKE ved at lave en smoothie, men taler om potente naturlige ingredienser anvendt i en ekstraordinær serum med fantastisk effekt. Natural Liposomal Technology er med til, at de naturlige og certificerede biodynamiske ingredienser i Jurliques Nutri-Define serum forbedrer hudens udseende så bemærkelsesværdigt. Hudens glød, hudens elasticitet og hudens fine linjer er påvirket så meget i den positive retning, at vi har svært ved at få armene ned.
Jurlique – Nutri-define Superior Retexturising Facial Serum

Den overbevisende serum koster kr. 865,- og findes i en serie med både dag- og natcreme.

Se YouTube-klippet, hvor Anne Frølund fra Renanne, der har hentet Jurlique til Danmark fra Australien, tager imod statuetten for Årets Grønne Pris 2015:

DBA1590jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Anne Frølund fra Renanne med statuetten for Jurliques sejr i kategorien Årets Grønne Pris. Prisoverrækker er Pia Allerslev.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96