Årets Grønne Pris 2014

Marula marula mirakel…

Det lyder som en trylleformular, men marula er også Afrikas mirakelolie. Rig på både antioxidanter, vitaminer, omega 3, 6 og 9. Den er økologisk, håndhøstet og koldpresset i Sydafrika. Din hud absorberer ekstremt hurtigt Pure Marula Oil fra African Botanics, der blev vinder af Årets Grønne Pris 2014 ved Danish Beauty Award. Og din hud bliver frisk og glad af den… Olien er velegnet til alle hudtyper, og Pure Marula Oil reducerer rødme, væsketab, forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Du kan bruge den alene, men også som en booster under din sædvanlige hudpleje.

Marula-wiki: Marula er navnet på et op til 18 m højt løvfældende træ, der er hjemmehørende i det sydlige og østlige Afrika. Marula anvendes til mange formål – både kosmetiske, medicinske og som fødevare.  Marula-træerne hører til familien Anacardiaceae, som er i familie med mango, pistacienødder og cashewnødder. Det er både rødder, bark, blade, frugter og nødder, som der kan findes nyttig anvendelse for.

Firmaet African Botanics er baseret i Los Angeles, men grundlæggerne Craig and Julia Noik har rødder i Sydafrika, hvor produkterne også bliver til. Pure Elements distribuerer African Botanics i Danmark. Pure Elements er et danskejet firma, der tilbyder en række naturbaserede produkter til krop og ansigt samt unisex-dufte. Carsten Tolstrup og Sandra Cathrine Skovmand fra Pure Elements tog imod statuetten ved Danish Beauty Awards prisuddeling. Hør og se interviewet med vinderen:

Om vinderen sagde dommerne:
Når man påfører sig vinderproduktet, så bliver man med et henført til et andet kontinent – til et andet sted – nemlig den afrikanske savanne. Og hvis man rigtig lader sig forføre, så kan man ligefrem kan høre lyden af afrikanske landsbykvinder, som plukker og efterfølgende knækker en meget speciel nød for derefter at udvinde olien som en del af et Fair Trade-program. Produktet er helt fantastisk. Og samtidig gør det en positiv forskel.
Vinderen af Årets Grønne Pris er African Botanics – Pure Marula oil

DBA_1297jpg photo by fotograf Peter Dahlerup Firmafotografen

Carsten Tolstrup & Sandra Cathrine Skovmand fra Pure Elements tog imod statuetten,
som blev overrakt af Karen Rosenberg og Sara Bro.

Læs mere om Pure Marula Oil her og Pure Elements her.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96