Årets Bestseller 2015

En kvindes fødder bliver oftere plejet end en mandefod, men måske kunne mændene også fristes af Årets Bestseller? Den er nemlig elektrisk. En rigtig beautygadget… og en bestseller.

Dommerne sagde om vinderen:

“Årets Bestseller understøtter en af årets store trends. Effektivt og hurtigt får den bugt med vinterens greb og giver dig mulighed for at lufte en meget gemt del af kroppen. Og hvad er det så vi taler om? Dine fødder!! Fødderne, der netop nu er på vej ud af støvlerne til fordel for en langt mere eksponeret placering i sandalen. Ligesom forbrugerne elsker dommerne den lille snurrende, effektive, elektroniske fodfil, der i 2014 blev langet over disken i et eksorbitant antal. Stort tillykke med successen, salget og statuetten til Årets Bestseller fra Scholl.
Scholl – Velvet Smooth Elektronisk Fodfil

Henrik von Lowzow fra Reckitt Benckiser tog imod statuetten på scenen, der blev overrakt af Louise Wolff og Martin Brygmann. Se klippet på YouTube her:

DBA2162jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Louise Wolff, Henrik von Lowzow med DBA-statuetten og Martin Brygmann

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96