Årets Beauty Accessory 2015

Salget af bagerekvisitter er steget, efter at TV er blevet indtaget af bagekyndige danskere. Det var ikke kagegrej, men en lang række beauty-rekvisitter, der i år havde fundet vej til konkurrencen om at blive årets bedste tilbehør i skønhedens verden. To dygtige eksperter på kagefronten fik dog lov til at overrække statuetten til dommernes valg af vinder af den nye kategori Årets Beauty Accessory. Vinderen blev Clarisonic Aria. Aria renser huden bedre, end hvad du kan gøre med hænderne alene uden rekvisitter. Huden bliver blødere og mere modtagelig over dine andre hudplejeprodukter. Dommerne siger:

“Aria er det seneste skud på stammen inden for ”beauty gadgets” til ansigtet fra Clarisonic. Dommerne er begejstrede for teknologien bag Clarisonic. Og begejstrede for de resultater, som viser, at huden afrenses seks gange bedre end ved manuel afrensning. En afrensning med Clarisonic har den effekt, at din efterfølgende hudpleje vil penetrere længere ned i huden. Flere af dommerne føler, at deres hud har en helt fornyet glød og en mere ensartet overflade. De kan slet ikke undvære deres Clarisonic Aria som en del af den daglige renserutine. Clarisonic Aria sætter standarden, og er en meget værdig vinder af Årets Beauty Accessory.
Clarisonic – Aria

Du kan få en Clarisonic Aria for 1.450 kr.

Anna-Lucie Jensen fra L’Oréal Danmark tog i mod prisen, som blev overrakt af Marianne Stagetorn Kolos og Annemette Voss. Se YouTube-klippet fra scenen her:

DBA1867jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Prismodtager Anna-Lucie Jensen fra L’Oréal Danmark i midten flankeret af Marianne Stagetorn Kolos, La Glace og Annemette Voss, Den Store Bagedyst.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96