Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Professionel 2014

En meget vindende DBA-vinder

Passionsfrugt, ananas, citron, grapefrugt og papaya. Det lyder som en dejlig juice… og det kunne det godt være, men det er faktisk oprindelsen af en del af ingredienserne i Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Professionel 2014: Oskia Renaissance Mask.

Oskia Renaissance Mask giver en straks-effekt på hudens udstråling. Masken både udglatter, blødgør og  forfiner din teint. Den lysner og opfrisker huden og stimulerer hudens egne processer. Foruden ingredienserne fra den økologiske ‘frugtjuice’ indeholder masken blandt andet effektive alphahydroxysyrer (AHA), MSM, ribose og Swiss garden cress liposomer.

Masken skal anvendes på tør, renset hud, og den skal sidde i 10-20 minutter afhængigt af hudtype. Inden afvaskning med lunkent vand masseres kort med fugtige hænder for at opnå den bedste effekt. Resultat: En total lækker følelse og en frisk teint…

Hør interviewet med Sofie Dolva, der distribuerer Oskia i Danmark:

Om vinderen sagde dommerpanelet:

Hvem vil ikke gerne have boostet huden, så den bliver glat, frisk og ungdommelig? Vi er vilde med dens evne til effektivt at fjerne de døde hudceller, den himmelske duft og ikke mindst resultatet allerede efter første gang produktet blev testet. Vi kan godt forstå, at den har vundet flere beautypriser rundt om i verden, og nu kan der føjes endnu en pris til listen… nemlig en Danish Beauty Award!
Vinderen er Oskia – Renaissance Mask

DBA_1247jpg photo by fotograf Peter Dahlerup Firmafotografen

 Sofie Dolva fra Derma Lab hos Spa Supply tog imod statuetten, som blev overrakt af Anette Heick og Elisa Lykke.

Oskia Renaissance Mask kan du studere nærmere her. Den kan købes i flere klinikker – få mere at vide hos SpaSupply eller kontakt Sofie Dolva.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96