Årets Ansigtsplejeprodukt – Populær 2015

Hvilket produkt vil du nødigt undvære? Bioderma Sensibio H2O rensevand… Det har vi hørt, ofte er svaret fra topmodeller og makeupartister ved de internationale modeuger. Og det er svaret hos dommerne ved Danish Beauty Award 2015, for intet er skønnere end en velrenset og fugtet hud som underlag for alle de andre produkter til både nat og dag.

Dommerne siger om vinderen:

“Her er en makeupfjerner, der har revolutioneret markedet. Et produkt, som er forsøgt efterlignet af mange. Et produkt som alle makeupartister sværger til – og har sværget til i mange år, men som ikke kunne fås på det danske marked. Nu er den her endelig – tak for det! Den er specielt udviklet til følsom hud, renser alle urenheder på den skånsomme måde, svier ikke i øjnene og fjerner endda vandfast makeup. De beroligende aktive ingredienser forhindrer den følelse af irritation, der kan opstå ved afrensning af huden.  Vi dommere er fans både professionelt og privat. Dette produkt er simpelthen genialt!
Bioderma – Sensibio H2O

Vi er glade for, at Bioderma nu kan fås på danske apoteker. Prisen er 119 kr. for 250 ml.

Statuetten blev uddelt af Lina Rafn og Christiane Schumburg-Müller O’Connor. Helle Bay fra Amaze tog imod. Se klippet på YouTube:

DBA1722jpg_ fotograf Peter Dahlerup

På fotoet ses Lina Rafn, Helle Bay fra Amaze med statuetten for Bioderma og Christiane Schaumburg-Müller O’Connor

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96