Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Detail 2014

Sammensmeltning af kinesisk medicin og kosmetisk videnskab

Helena Rubinstein var en af verdens første ‘beauty scientists’. Hun kaldte sig selv ‘madame’ og havde da også rigtig god grund til at være stolt af sine cremepræstationer i hele verden fra Polen til Australien, London, Paris og New York.

Stolt ville Madame Rubinstein absolut have været over den creme, der i år blev vinderen af Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Detail ved Danish Beauty Award 2014. For det er en creme, der er noget helt ekstraordinært.

Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Day Cream er skabt i samarbejde med eksperter fra Laclinic Montreux i Schweiz, og det er resulteret i en creme med særlige egenskaber i forhold til at booste hudens barriere.  Huden føles øjeblikkeligt mindre tør og mere smidig. Cremen indeholder et kompleks af Centella Asiatica, der er et beroligende planteekstrakt fra den traditionelle kinesiske medicin og D-panthenol, der er en effektiv fugtgiver. Derudover er cremen fuld af  vitaminer (B5, C og E) i kampen mod de frie radikaler.

Du bliver overrasket over, hvor lækker cremen er at smøre på huden og får lyst til at smøre igen og igen… Se reklamespottet:

 

Dommerne sagde om vinderen:

Kloge videnskabsmænd i hvide kitler forvilder sig ind i en kinesisk urtehave og sød musik opstår. Årets Ansigtsplejeprodukt i kategorien ‘Luksus Detail’ kombinerer på eksemplarisk vis ‘cutting edge’ forskning med kinesisk medicin. Resultatet er en creme så lindrende, at den føles som en healende ‘håndspålæggelse’ på sart hud. En mirakelkrukke fra Madame Rubinstein.
Vinderen er Helena Rubinstein – Re-Plasty Age Recovery

 

DBA_1209jpg photo by fotograf Peter Dahlerup Firmafotografen

Karina McElroy, jr. product manager hos Helena Rubinstein modtog vinderstatuetten, der blev overrakt af TV-værterne Michele Bellaiche og Lisbeth Østergaard.

 

Du kan læse mere om Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Day Cream her.

 

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96