Vanvittig dygtig

Årets Ildsjæl 2013

Den indre sundhed og ydre skønhed går hånd i hånd“, sådan lyder Laura Bonnés motto.

Laura Bonné er en kvinde, der i høj grad selv besidder sundhed og skønhed. Det stråler simpelthen ud af hende. Og Laura formår også at hjælpe andre med at finde vej til deres indre sundhed og ydre skønhed via produkter og behandlinger i Amazing Space.

Om vinderen af Årets Ildsjæl sagde dommerne:
”Her er der tale om en person, der virkelig fortjener en særlig anerkendelse for sin mangeårige indsats inden for den danske skønhedsbranche, og som i 2012 bragte denne indsats til et helt nyt niveau. Det er en kvinde, som er vanvittig dygtig til det, hun laver. Hun udvikler og producerer prisvindende og innovative produkter selv. Hun har givet tusindvis af danskere en spaoplevelse af særlige dimensioner. Hun formår med andre ord at drysse tryllestøv ud over det, som hun laver, og samtidig magter hun den sjældne kombination af sødme og business. I 2012 ekspanderede hun forretningen med spa’en i Wellcome Fitness og vandt retten til at udbyde ultimativ forkælelse til gæsterne på det nye Hotel d’Angleterre. Med andre ord en driftig kvinde, der virkelig har taget et imponerende forretningsmæssigt tigerspring. Denne kvinde fortjener at blive Årets Ildsjæl. Vinderen er Laura Bonné.”

DBA_1531jpg_foto-fotograf-Peter-Dahlerup-www-dahlerup-dk-682x1024

Laura Bonné modtog foruden æren og Årets Ildsjæl-statuetten også et par smukke diamantøreringe fra JewlsCPH designet af Mai Manniche. Mai var prisoverrækker sammen med undertegnede.

D2092_highres

Dette var den sidste vinder i præsentationen og genopfriskningen af vinderne fra 2013. Du kan se alle vinderne her.

2014-dommerpanelet er i fuld gang med at teste og vurdere de nye produkter. I midten af marts vil de nominerede ved Danish Beauty Award 2014 blive præsenteret. Tilmeld dig nyhedsbrevet, så får du besked. Eller følg med på bloggen via bloglovin‘ eller Facebook. Husk at du også kan følge med i dommernes afprøvning, og se fotos på Instagram.