Årets Hårstylingprodukt Professionel 2015

Produkter, der leverer toppræstationer, styrke og holdbarhed. Det er Kevin Murphys filosofi. Foruden selvfølgelig de naturlige og særligt udvalgte ingredienser. Kevin Murphys arbejde har prydet forsiderne af de store globale magasiner, og han har instrueret hår-teams for de kendte modehuse. Viden og erfaring om, hvad der lige præcis er behov for, når håret skal styles, er anvendt til at skabe Session Spray, der vandt prisen for Årets Hårstylingprodukt Professionel 2015. Dommerne sagde:

“Kevin Murphy Session Spray holder håret på plads uden at gøre det stift og giver desuden en glansfuld finish. Dommerne er imponerede over hvor vægtløst og varigt hold denne spray giver. Den bidrager med UV-beskyttelse af håret, modstandsdygtighed overfor luftens fugt og så er den tilmed superlet at børste ud. Wow, for en vinder.
Kevin Murphy – Session Spray

Direktør Jan Christensen og Salgsdirektør Anker Geertsen fra ICON Hair Spa tog imod prisen på scenen. Prisoverrækkere var sangerinderne Szhirley og Marie Carmen Koppel. Se YouTube-klippet her:

DBA1197jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Jan Christensen og Anker Geertsen fra ICON Hair Spa med prisoverrækkerne Marie Carmen Koppel og Szhirley